Forum in portal
14.03.2016 12:21
Pozdrav vsem, ki se ustavite tukaj.
Prvo pohvala, da se je nekdo lotil Slovenske mreže. Upam, da bo javna in ne pade pod kakšno društvo in članarine.... Upam pa predvsem, da bo lepo zaživela in se bo trud lahko povrnil z reklamami, donacijami in drugim...

Predlagam pa, da se naredi s tega foruma link nazaj na portal.
Na portalu pogrešam možnost prijave in urejanja svojih podatkov.
Tudi kakšna skripta bi bila dobrodošla za karto-zemljevid in podobno.

Vem, da je veliko dela s to stranjo tudi takšnega, ki se ne vidi v ospredju (tudi sam urejam kar nekaj tega). Tako, da sem samo malo spomnil kaj pogrešamo. Mogoče pa je že v delu. :-)

Veliko uspeha pri urejanju....

ronex - VP-Rače
[www.race.si]
Re: Forum in portal
21.03.2016 13:34
Lep pozdrav in hvala za pohvale in ideje!

Slovenska vremenska mreža ne bo nikoli postala društvo in vsi člani kateri posredujejo podatke bodo to lahko počeli tudi v prihodnje zastonj.


-Link na portal res manjka, hvala za opombo!

-Urejanje podatkov s strani članov je nemogoče. Stran je narejena po predlogi [www.northamericanweather.net], podatki članov so zapisani v txt datoteki,meso mapa-grafika, pa je narisana ročno. Vse to praktično onemogoča, da bi vsak član urejal podatke. Možno, bi bilo le ob popolni prenovi kode strani, kar pa zaenkrat ni v planu. V kolikor želite, pa lahko podatke spremenim, če me kontaktirate prek kontaktnega obrazca.

- navodila za namestitev mape delno s skripto so na podstrani [www.sloveniaweather.net]LP Marko
Re: Forum in portal
21.03.2016 19:49
Hvala za odgovor. Vem kakšno delo je to zato naj kar ostane tako kot je. smiling smiley Jaz sem samo predlagal, ker sem mislil, da je to možno vklopit za uporabnike s klikom. Mišljeno je bilo samo spreminjanje določenih podatkov, če pač kdo potrebuje.
Stran je lepa in uporabna. thumbs up smiling smiley

Pozdrav, ekipi in veliko uspeha... smileys with beer smiling smiley
Žal lahko v tem forumu objavljajo le registrirani uporabniki.

Klikni tukaj za prijavo